Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wire has a deprecated constructor in /www/wire/core/Wire.php on line 47 Over ons - Veldman Animal Solutions

Welkom bij Veldman Animal Solutions!

Na 32 jaar ervaring in de primaire sector en als salesmanager bij verschillende bedrijven, is het nu tijd om te starten met mijn eigen onderneming.

Iedere (potentiële) klant is uniek! Daarom zoek ik graag persoonlijk contact om in te spelen op uw behoeftes. Van daaruit ontstaan vertrouwen en een relatie waarin zaken kunnen worden gedaan. 

Loopbaan

Op mijn eigen boerderij heb ik de eerste stappen gezet om mij te specialiseren in de varkenshouderij. Naast varkens, waren op deze boerderij ook schapen en runderen.
Op mijn 21e ben ik door de toenmalige directeur van VVM, meneer Jongma, gevraagd om bedrijfsleider te worden in de Achterhoek. Nadat dit bedrijf is verkocht, ben ik terecht gekomen in de verkoop en ging ik werken bij Provimi BV. Hier heb ik het vak verkopen en adviseren geleerd. Daarnaast heb ik in heel West-Duitsland gewerkt, met name in Beieren, Nordrhein-Westfalen en Nedersaksen. Ook tijdens mijn werk in Nederland heb ik mijn Duitse contacten weten vast te houden.

Kennis en kunde

Door de combinatie van kennis en ervaring kan ik van toegevoegde waarde zijn voor uw onderneming met:

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Bekijk ook de producten of lees de algemene voorwaarden

Veldman Animal Solutions werkt met u samen.