Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wire has a deprecated constructor in /www/wire/core/Wire.php on line 47 Geflügel - Veldman Animal Solutions

Zuren en zuurmengsels voor uw Pluimvee

Veldman Animal Solutions werkt samen met het innoverende NuSana op het gebied van zuren en monoglyceride​s voor uw dieren. Dit bedrijf is gespecialiseerd in additieven als zuren en zurenmengsels. Samen hebben we het zurenprogramma Force ontwikkeld. We hanteren duidelijke leveringsvoorwaarden en doen wat we zeggen. Persoonlijk contact en korte lijnen staan voorop.

Zurenprogramma Force

Ons programma met voedingssupplementen voor vee bestaat uit 2 groepen, namelijk guthealth met Force D, Force L en Preservation met Force P.  Force D staat voor Dry, Force L voor Liquid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Toxinebinder en Monolauraten. We verkopen verschillende producten om de pH-waarde in veevoer te verlagen en microben minder actief te maken. Links ziet u een overzicht van de diverse zuren voor vee met elk een aantal subcategorieën. Hieronder gaan we in op de belangrijkste typen.

De rol van Force D en Force L in veevoer

De gezondheid van uw dieren wordt voor meer dan 60% bepaald door de werking van de darmen. Darmgezondheid is belangrijk voor het vee om voer te verteren en voedingstoffen op te nemen. Het opnemen van voedingsstoffen wordt geregeld door de enzymen. Door de zuren voor vee Force D en Force L toe te voegen blijft het voer of het drinkwater langer (en beter) geconserveerd. Zo heeft een varken minder moeite om de pH-waarde in de maag omlaag te krijgen. Bovendien komt er sneller en vooral meer pepsinogeen vrij, wat grondstoffen ontsluit. Enzymen in de dunne darm kunnen dan eenvoudig en zeer efficiënt de grondstoffen uit het voer halen. Op deze manier ontstaat er een gelijkmatige vertering en een hoge darmgezondheid. Het dier kan het voer hierdoor goed verteren.

Ook wordt de maaglediging positief ondersteund doordat de maagspier reageert op een pH-prikkel. Guthealth met Force D en Force L conserveert het voer. Een dier kan goed voer beter verteren. Zo blijft een dier met zuren voor vee op een natuurlijke manier gezonder. En dat is prettig voor mens én dier!

Heeft u nog vragen over de zuren voor vee? Neem contact op met Veldman Animal Solutions door te bellen naar +31 621909831 of door het contactformulier in te vullen. Direct een bestelling plaatsen doet u via het orderformulier. Bekijk hier de algemene voorwaarden.