Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wire has a deprecated constructor in /www/wire/core/Wire.php on line 47 Rundvee - Veldman Animal Solutions

Rundvee

Rundvee

De rol van Force Preservation

Veel agrarische producten worden geconserveerd. Denk hierbij aan zuurkool, zilveruitjes en augurken. Tijdens de graanoogst zijn de oogstomstandigheden niet altijd even goed. Soms is een oogst al mogelijk met 13% vocht, soms kan er zelfs met 15% vocht of een hoger percentage geoogst worden. De kans dat de oogst bederft is dan wel groter. Als u op een akker tussen de 8000 en 10.000 kilogram graan oogst, wordt het met vele hectaren een te groot financieel risico om het graan niet te conserveren. Het Force P-programma zorgt ervoor dat de kwaliteit van graankorrel tijdens de oogst bewaard blijft.

Behandel het graan meteen met de voorgeschreven hoeveelheid Force P als het van het veld afkomt. Als u dit supplement op de juiste wijze vermengt met de graankorrel, conserveert u de graanoogst. Zo heeft een u gestabiliseerd product tijdens de opslagperiode. Let op! U dient te allen tijde uw opgeslagen oogst te controleren op temperatuur. Dan bent u er zeker van dat de investering in uw eigen veevoer van uitstekende kwaliteit blijft.

Heeft u nog vragen over de zuren voor vee? Neem contact op met Veldman Animal Solutions door te bellen naar +31 621909831 of door het contactformulier in te vullen. Direct een bestelling plaatsen doet u via het orderformulier. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Productnaam Categorie
Force L 221Zuren
Force L 222Zuren
Force L 224Zuren
Force L 229Zuren
Force L221 liquidZuren
Force L222 liquidZuren
Force L223 liquidZuren
Force L224 liquidZuren
Force L225 liquidZuren
Force L226 liquidZuren
Force L227 liquidZuren
Force L228 liquidZuren
Force L229 liquidZuren
Force D104 dryZuren
Force D124 dryZuren
Force D165 dryZuren